Nikon Imaging | Sverige | Europa

#createyourlight Hitta ljuset i mörka tider

© Lily Rose

© MMGrafix

Världen står still. Möjligheten att resa, utforska nya platser och berätta historier - sånt som hör en fotografs vardag till - existerar inte för tillfället.

Ironiskt nog har den globala isoleringen för första gången på väldigt länge fört människor över hela världen närmare varandra. Och ändå är upplevelsen helt individuell. Vi bevittnar ett historiskt ögonblick som kommer att ha en enorm inverkan på vår framtid.

Låt oss dokumentera denna historia, hitta ljuset i mörkret och berätta den för omvärlden.

Individ för individ. Tillsammans.

#createyourlight har som ambition att med hjälp av fotografer på alla nivåer försöka hitta ljuset i dessa prövande tider. Enade i samma utmaning men delade i unika upplevelser, har vi alla en historia att berätta. Hjälp oss att förmedla din historia och inspirera andra att göra detsamma. Vi vill ge människor en möjlighet att utvecklas som fotografer hemifrån, utmana deras kreativa krafter under utmanande förutsättningar, och dela sitt ljus med andra.

För att inspirera och bli inspirerad, följ oss på Instagram och Facebook, använd hashtaggen #createyourlight och dela din berättelse.


Tänk på att du måste ha en öppen profil på Instagram och göra dina bilder offentliga på Facebook, annars kommer vi inte att kunna se dem.