Nikon Imaging | Sverige | Europa

Nordisk turné med Frøydis Geithus i samarbete med Profoto & Nikon

Norska porträtt- och bröllopsfotografen Frøydis Geithus har hela världen som arbetsplats, och reser ofta till platser lika spektakulära som hennes bröllopsbilder. Frøydis, som dessutom är ambassadör för Nikon och Profotos samarbetspartner, har gjort sig världskänd tack vare sin speciella stil och sätt att arbeta med ljuset i sina bilder. Nu ger hon ut sig på en föreläsningsturné i Norden tillsammans med representanter från Nikon och Profoto för att berätta om sin karriär som bröllopsfotograf och hur hon arbetar för att skapa den speciella stil hon blivit berömd för.

Om turnén

Turnén sträcker sig över fyra nordiska länder och pågår mellan januari och februari 2019. Vill du utveckla dina kunskaper inom bröllopsfotografi och lyssna på en av världens främsta fotografer är det här en föreläsning för dig. Frøydis kommer dela med sig av några av sina bästa tips och tricks kring vad du bör tänka på under en bröllopsfotografering - och varför rätt utrustning har betydelse.

Nikon + Profoto

Frøydis arbetsredskap består av några av Nikons allra vassaste kameror som bland annat Nikon Z 7 och hon var den första nordiska fotografen i världen att få testa nya batteriblixten Profoto B10. Boka din plats på någon av föreläsningarna och få även en möjlighet att träffa representanter från både Nikon och Profoto. Eventet är kostnadsfritt, men antal platser är begränsade.

Kommer vi till just din stad?

Se här och anmäl dig »

Biljettsläpp 14 december 15.00