Nikon Imaging | Sverige | Europa

Vi söker efter Månadens Bild!


Ladda upp dina bästa bilder och ta chansen att vinna Månadens Bild! Det vinnande bidraget kommer att publiceras på Nikons sociala medier och webbplatser och publiceras som Nikons omslagsfoto på Facebook.


Vi vill att ni ska ta vara på den mörka årstiden och ge er ut i naturen och fotografera vilda djur. Därför utmanar vi er nu med vårt nya tema ”djur i svag belysning” tillsammans med vår Nikon-ambassadör, naturfotografen Staffan Widstrand som kommer att inspirera er och dela med sig av sina kunskaper när det gäller detta tema. Tävlingen pågår till den 31 december och vi ser fram emot ditt bidrag – lycka till!


Du deltar i tävlingen genom att ladda upp 1-3 bilder inom månadens tema. Dina bilder publiceras då på vår webbplats för tävlingen, där både vänner och främlingar kan rösta på alla bidrag. De bidrag med flest röster kommer utan tvekan att locka Nikonjuryns ögon, som slutligen utser den lyckliga och skickliga vinnaren.


Stort lycka till!

 

Om månadens tema inte faller dig i smaken, håll utkik både här och på vår Facebook-sida för att tävla i nästa månads tema istället!