Nikon Imaging | Sverige | Europa

Dela dina bästa ögonblick med Nikon!


Det är dags för en ny omgång av My Nikon Moment och temat denna gång är #mynikonwildlife!


Naturen består inte bara av alla sköna skogar och vackra sjöar, utan också av alla fantastiska djur som vi alltid måste visa stor respekt för när vi besöker dem i deras naturliga miljöer. Det är därför som vi har valt temat "wildlife" tillsammans med vår Nikon Talent, den norska fotografen Stian Norum. Vi vill att du ska fotografera djur i det vilda och dela med dig av ögonblicket till oss!


Vi vill gärna se allt från stora rovdjur till små insekter som vaknar till liv efter den långa kalla vintern. Scenen är din, men håll dig på ett avstånd som känns bekvämt för både dig och djuren ;)


Ladda upp och tagga dina bästa bilder på Instagram eller Facebook och få dem publicerade i Nikons sociala medier-kanaler, tillsammans med en intervju på vår webbplats! För att delta i tävlingen taggar du din bild med temats hashtag #mynikonwildlife, så att vi kan se alla era fina bidrag.


Tänk på att du måste ha en öppen profil på Instagram och göra dina bilder offentliga på Facebook, annars kommer vi inte att kunna se dem.