Nikon Imaging | Sverige | Europa

Dela dina bästa ögonblick med Nikon!


Jord. Luft. Eld. Vatten. Fyra viktiga grunder för själva livet. Med smartphones, digitala prylar och andra distraktioner runt om oss glömmer man lätt bort dem. Oavsett tidsperiod, kultur eller del av världen har människan alltid utvecklat en fascination för samma sak – de fyra elementen. Till följd av klimatförändringarna är miljön hotad och vi står nu inför utmaningen att ta hand om naturens hörnpelare och skydda det som vi alla är beroende av.


Luften är det som finns omkring oss, elden är vår inspiration, vattnet är livet och jorden under våra fötter är det som håller allt samman. Vi vill att du fotograferar och delar med dig av vad du vill inom ’de fyra elementen’ och visar oss vilken del av jorden som betyder mest för dig.


Ladda upp och tagga dina bästa bilder på Instagram eller Facebook och få dem publicerade i Nikons sociala medier-kanaler, tillsammans med en intervju på vår webbplats! För att delta i tävlingen ska du tagga din bild med hashtaggen #mynikonmoment så att vi kan se alla era fina bidrag.


Tänk på att du måste ha en öppen profil på Instagram och göra dina bilder offentliga på Facebook, annars kommer vi inte att kunna se dem.